Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes op het gebied van geld sparen met e-mails.

De cijfers van november zijn binnen!

30 november 2020

De cijfers van november zijn verwerkt dus we hebben een nieuwe ranking.
Het valt meteen op dat Qassa deze maand erg hoog gescoord heeft. Ook de spaarprogramma's van OrangeBuddies scoorden deze maand hoger. CashZe daarentegen scoorde deze maand juist lager dan normaal. Er is een aantal dagen geweest dat zij heel weinig klikreclames op de website hadden. Bij de overige sites zijn niet veel verschuivingen geweest.

De cijfers van september zijn binnen!

30 september 2020

De cijfers van september zijn verwerkt dus we hebben een nieuwe ranking.
Er zijn weinig verschuivingen. Qassa en CashZe en de sites van OrangeBuddies staan als vanouds bovenaan.

De cijfers van augustus zijn binnen!

31 augustus 2020

De cijfers van augustus zijn verwerkt dus we hebben een nieuwe ranking.
De 5-sterren programma's staan zoals vanouds bovenaan. De recent toegevoegde spaarprogramma's BespaarPortaal en Yuccies zijn op een nette 16e en 17e plek beland.
5-euromail heeft voor zijn ene ster een behoorlijke mooie score deze maand. Ook Daludida doet het deze maand best aardig.

Uitbetaling van Sneleuro

27 augustus 2020

Er is een uitbetaling binnen van SnelEuro. Netjes binnen een week na aanvragen 1gestort. Daarom hebben we dit spaarprogramma een extra ster gegeven in de ranking.
Sinds het begin van deze website in 2016 hebben we dan nu al een bedrag bij elkaar gespaard van meer dan 800 euro!

MyFlavours gaat stoppen per 1 september

19 augustus 2020

Wat ontzettend jammer, ťťn van de goed betalende websites van OrangeBuddies gaat ermee stoppen! Het gaat om MyFlavours. 7 En zo bleven er nog maar 6 spaarprogramma's over van OrangeBuddies. Het account van MyFlavours wordt automatisch omgezet naar NuCash.
Zie hieronder de mail met uitleg van MyFlavours:

MyFlavours stopt

Tip: Puzzelen bij geldrace

17 augustus 2020

Het loont om af en toe even te kijken bij de puzzelpagina van Geldrace.
Per puzzel kun je één punt verdienen ( = 1 cent) en de puzzels zijn niet al te moeilijk. En vind je de puzzel toch te moeilijk, dan kun je dat ook aangeven, je kunt bij iedere puzzel aangeven of je hem te makkelijk, een uitdaging of te moeilijk vindt.
Hieronder een voorbeeld van zo'n puzzel:

Puzzelen bij Geldrace

5Euromail heeft achterstand van betalingen

12 augustus 2020

Het rommelt al eent tijdje bij 5euromail. Ze hebben een achterstand in de betaling. Daarom betalen ze niet het volledige bedrag uit dat je hebt gespaard. In plaats van € 12,50 krijg je € 6,25 uitbetaald, en de andere helft blijft op je account staan. Niet fijn, maar op deze manier kunnen wel meer mensen nog een deel van hun gespaarde bedrag uitbetaald krijgen. Zie hieronder de melding op de website:

Achterstand betalingen 5euromail

Nieuw spaarprogramma: BespaarPortaal

11 augustus 2020

Van de makers van DirectVerdiend en Doublepoints is er een nieuw spaarprogramma opgezet:

BespaarPortaal

Met DirectVerdiend en Doublepoints hadden we al zeer goede ervaringen. Je spaart snel en het wordt netjes en vlot uitbetaald. Dus we verwachten dat dit ook weer een toppertje wordt!

Nieuw spaarprogramma: Yuccies

11 augustus 2020

Er is vandaag een nieuw spaarprogramma toegevoegd genaamd Yuccies.
Volgens deze site krijg je per dag ca. 2 mails waar je dan 10 Yuccies (= 1 cent) vergoeding voor krijgt. De uitbetaling is helaas pas bij 25 euro, dus dat wordt even flink doorsparen...
We zagen wel dat deze site van dezelfde eigenaar is als ZinnGeld, dat is een spaarprogramma waar ineens een accountscore werd ingevoerd. Dus de kans is ook dat op deze website over een tijdje ineens een accountscore wordt ingevoerd. We gaan het zien...

Yuccies

WEG MET DIE ACCOUNTSCORES!

10 augustus 2020

Vandaag hebben we alle spaarprogramma's verwijderd die met een accountscore werken. Waarom? Je moet namelijk eerst heel veel dingen kopen via deze programma's, zodat je een hoge accountscore krijgt. Pas als je accountscore hoog genoeg is, dus pas als je eerst veel geld hebt uitgegeven, krijg je je gespaarde geld pas uitbetaald.
Wij noemen dat dus geen spaarprogramma, maar een kortingsprogramma. Bij een echt spaarprogramma hoef je niet eerst geld uit te geven om een centje te verdienen. En zo bleven er nog 40 spaarprogramma's over in onze lijst.

Weg met die accountscores

Terug van weggeweest, veel spaarprogramma's gestopt

10 augustus 2020

Het is alweer een tijdje geleden dat we deze website een update hebben gegeven. De site heeft anderhalf jaar stilgestaan, maar nu gaan we het weer langzaam oppakken. Intussen zijn er veel spaarprogramma's beŽindigd, zoals Money-Express, Dieselmail, ExtraCentje, JouwClix, Geldkoets, etc. Deze spaarprogramma's hebben we dan ook maar meteen verwijderd uit de lijst.
Binnenkort u meer updates verwachten.

ICentje bestaat niet meer???

5 januari 2019

Het lijkt erop dat ICentje zonder kennisgeving aan zijn leden zomaar is gestopt. De website is al een paar weken offline. Jammer, maar zo gaat het soms. We hebben ICentje uit het overzicht verwijderd. Jammer van de gespaarde centjes. Ze zijn naar mijn weten ook niet overgegaan in een ander spaarprogramma.

Eerste update sinds een tijdje

5 januari 2019

Vanwege drukte is deze website en de statistieken al een tijdje niet bijgewerkt. Het blijft komende maand nog even druk, we hopen in februari weer nieuwe gegevens te publiceren.